Friday, December 4, 2009

sotid selgeks

Nii! (see on mul juba parasiitsõna)
Teeme nüüd asjad selgeks, enne kui see blogikirjutamine/lugemine ülemaailmseks kasvab(ego on hullult laes).
1. Kõik tegelased kellest ma siin kirjutan ja keda ma nimetan nimepidi, kõik nad on välja mõeldud ja ei ole päriselt olemas. Kui tundub kellelegi, et ma kasutan tema nime või räägin temast, siis see on lihtsalt pime juhus ja USKUMATU kokkusattumus. Nagu näiteks, ma võin öelda rida nimesi, kes on minu väljamõeldud ja ei ole tegelikult olemas: Rando, Rauno, Raimo, Liis, Eglit, Maarja(Ameerikast), Madis, Päivo(kes paneb oma lapse nimeks Päivo?) Peeter, Sven jne...kõik need nimed tulid mulle lihtsalt kohe pähe ja tegelikult ma ei teagi ühtegi sellenimelist inimest. See ongi ehe näide sellest, et ma kirjutan siia seda mis hetkel pähe tuleb. Ärge siis seda unustage eksole
Nii!
2. Ma ei tea, kes teist siin Eesti keele spetsialist on? Mina igatahes ei ole.(eesti keel oli koolis "3") Ja sellepärast minu õigekiri on nii nagu ta on. Niiet, sellele ärme siis tähelepanu eriti pöörata, kuigi, "Näpunäited on alati teretulnud"nagu mu hea sõber Madis(väljamõeldud jällegi) on kunagi ütelnud(äkki peaks "öelnud" olema?). No vat, ma ei saagi nii kirjutada kui ma hakkan mõtlema kuidas õige oleks..eksole.
Nii!
Need kaks asja olid mul hingepeal hetkel. Kell on 00:13...ma peaks ammu magama juba, aga see blogi ei lase....ilgelt palju asju tuli pähe, et mida peaks kirjutama ja uni oligi läinud. Ma ise muidugi loodan, et ma maha rahunen ja saan magada järgmised ööd rahulikult.Kui juhtub, et ei rahune maha, siis on teil lihtsalt natukene rohkem lugeda kui tavaliselt:)
Aa, ühte asja tahaks ka veel igaksjuhuks ära mainida. Nädalavahetus on tulekul. Ma olen siin ennast analüüsinud ja kõrvalt vaadanud....et purjuspeaga tuleb hirmus tahtmine kõigile msnis kirjutada või siis e-mail saata...nii! Võib siis juhtuda, et mul tuleb mingi hetk "hirmus hea idee", et peaks midagi blogisse kirjutama...hoiatan siis ette! Ma ei vastuta enda kirjutatud asjade eest, mis on vahemikus, Reede õhtust(kella 20.00-st) kuni pühapäeva hommikuni(kella 03.00-ni) siia kirjutatud. See on siis nagu ametlik pöördumine.
Ja nagu ma siin arvet olen pidanud, on mul kaks fänni juba...Rauno, ja Liis(ja nagu enne ütlesin, mõlemad on väljamõeldud ja tegelikult neid ei eksisteeri)
Voodis olles mõtlesin sellepeale ka, et ma ise enda blogiaadressi edasi kellelegi ei anna(püüan sellest kinni ka pidada) kuigi ma võin muidugi murduda, kui mõni ilus neiu mind püüab ära rääkida, aga see on ka loomulik ja andeks antav eks?
Nii et Liis ja Rauno, teie teha on kõik:) Teist oleneb kui paljud minu juttu loevad:)
Praegune prognoos on, et ega neid üle kümne kokku ei saa, kuigi tore oleks kui neid oleks üle kümne. Oh! Peakski sellise asja siin tegema,et kõik kes siia blogi peale tulevad, peavad oma nime siin siis jäädvustama(nagu Liis seda tegi), kas siis Commenti näol või siis ..ma ei tea ka..saadab mulle smsi:)siis saan siia juurde kirjutada ühe väljamõeldud nime jällegi.

Igatahes. Ma siis lülitan oma undava läpptopi teistkordselt kinni. Loodan, et seekord siis jäädavalt.(no mitte päris jäädavalt)

Hr. Junninen.

Thursday, December 3, 2009

Nii, kõva töö tulemusena ja kõvasti enda blogi reklaamides, sain endale ühe fänni juurde.....
Esimene fänn(ja kohe välismaa mees ka) on Rauno! Tuleb Soomest, elab Helsinki lähedal, räägib ja kirjutab vigaselt Eesti keeles. Endine andekas jalgpallur ja kergejõustiklane. Nüüd!...Hakkab vaikselt eestistuma....tavaline väikelinna elanik, tööd teeb ka juba nagu eestlane....liiga palju liiga intensiivselt ja ei puhka...Teate...ma ütlen, Eesti rikub inimesed ära. Kui ma paar aastat tagasi Raunot nägin..ta oli selline..tore Soome põdrapull, juuksed sassis, ketsid jalas, õlu pudel käes, naeratus näos, suits ees, rääkis vigast eesti keelt(liialdan) ja pidutseda meeldis....aga nüüd, tuleb linna peal vastu, juuksed ilusti kammitud, viigipüks jalas..kell on 19.30, on reede,...tema tuleb töölt!! Mida kuradit eksole...mis on saanud sellest põrdapullist kes varakevadisel rabalaukal ringi jookseb ja teist emast põdravasikat taga ajab?? Sellist meest ei ole enam... Kuskil sügaval soome metsades ja sügaval Rauno südames..võibolla on veel mingi väeti jäänus alles.
Nii, kuhu ma jäingi...tuleb vastu...vastikult korralikult riides, aga teate, ma ütlen, seda pilku mis oli...seda ei ole..see sära silmis, mis, kuradikurat, helkis juba meetrite kauguselt vastu..seda ei ole...tuhmid silmamunad vaatavad vastu, natukene kuivad ka, sest ta pilgutab oma silmi harva.Miks? seda ei tea, ju see mingi soomlaste värk on..meie eestlased sellest aru ei saa....Ja kui nüüd mõtlema hakata...on see, kuivad silmamunad, ainuke lootus see Soome endine seksikas ja tahtmist täis (pidutseda) põdrapull sealt august välja kiskuda!! Need kuivad silmamunad on mul siiamaani silme ees...kuigi on õhtu ja ma nägin teda mitu päeva tagasi. Need ei lähe lihtsalt meelest.
Kurat, ma ei suuda enam...Kõike seda on liiga valus meenutada. Ja selles süüdi on minu riik. Ma pean selle peatama, ma pean sellest isehakanud eestlasest tegema jälle ühe soomekeskmise soomlase... Isegi kui selleks kulub mitu kuud, isegi kui selleks kulub mitu tuhat krooni, isegi kui selleks kulub kõik mu üheaasta viinanormid(mis kuradi leht see alkoinfo.ee on?), ma saan sellega hakkama!! Sellest kuradi Eesti töönarkomaanist saab jälle üks korralik Soome...ma ei tea mis ta oli...hipi? lillelaps?joodik? midaiganes...see sära peab tagasi saama sinna poolkuivadesse silmadesse(sest ta pilgutab neid liiga harva)!!. Missioon on käivitunud..Mission impossible.
Head ööd!
Tegudele!
P.S

Pea vastu Rauno, ma tulen!

teine sissekanne

Kurat!
Ei hakanudki lugema.
Hakkasin Raunoga msnis juttu ajama ja läks lugemise isu üle.
Ma juba hoiatasin Raunot, et tema on ka üks tegelasi, kes minu blogis ruumi hakkab saama.
Nii et loodame, et Ta ennast väga tagasi ei hoia, siis on huvitavaid jutte oodata:)
Tegelt ega ma ei teagi ju....kas ma siia kirjutama hakkan. hetkel on suht naljakas. Mõtlen, et kellele ma siin kirjutan siis....hetkel aind iseendale ju:). Aga noh, ma olengi endaga viimaselajal väga hästi läbi saama hakanud. Nii et miks mitte kirjutada internetti endale:)

Hetkel jäi paus sisse...mõtlesin, et peaks siia vist mingit teemat ka kirjutama, siiamaani olen ainult mingit jama ajanud...nagu aru on saada, siis tulevikuplaanid seoses selle blogiga on koostamisel ja pidev töö käib, et seda ikka edasi ajada:)
Aga krt. mul ei ole vist hetkel midagi kirjutada.
Mis seal ikka, ütlen oma ainukesele fännile head ööd ja lähen magama,

Head ööd Taavo!

Kirjutamiseni!

Esimene sissekanne:)

Nonii.
Võib öelda, et ma olen ka nüüd popp inimene:)
Kõik saavad nüüd lugeda mu tegemisi ja mõtteid.

Krt, tegelt on mul nii igav, et lihtsalt on vaja mingeid lolle ideid kohe teoks teha.

Aga nüüd ma hakkan raamatut lugema. Mõnikümmend lehte on jäänud.

Charles Bukowsky " Tavalised ogarused"