Monday, September 13, 2010

Kooselu

No, kirjutan siis sellest, kuidas ma koos elan inimesega. Kes mulle tõeliselt meeldib. Vabandan kõigi eelmiste korterinaabrite ees, ärge võtke isiklikult. Te meeldite mulle ikka, aga lihtsalt natukene teistmoodi kui praegune "korterikaaslane" :)

Kooselu kellegagi on huvitav:) Sesmõttes,et...no tegelt te kõik ise teate ka kuidas sellega on. Alguses on kõik ilus ja äge ja uus ja huvitav. Siis mõne ajapärast muutub kõik tavaliseks ja igavaks ja üksluiseks jne. Mul on veel see esimene staadium:) Nii et muretsemiseks pole veel põhjust.
Inimesest siis: Ta on esimene, kellele ma ütlen seda mida ma mõtlen. Isegi kõik negatiivsed asjad ütlen välja. Mis on väga hea minu puhul. Ühesõnaga, me tülitseme ja ütleme asju üksteisele kui meile midagi ei meeldi:) No tegelt, tülitsemine on selle kohta vist liiga palju öeldud. Teades mind, siis ma vist eriti ei tülitse. Sesmõttes, et ma eriti kurjaks ei saa. Aga teate mis, ma püüan saada:) Ausalt ka. Eelmistest suhetes tegin ma suure vea(vähemalt ma ise analüüsisin ja sain sellest nii aru) Ma ei öelnud kunagi kui mulle miski ei meeldinud. Arvasin, et olen hea kutt, kui ei keela ja ei ütle välja asju mis mulle tegelikult ei meeldi. Valesti tegin!. Sain sellest aru alles siis kui kuulasin ühe vanema inimese juttu. Tema ütles, et paarid peavad tülitsema. Tolhetkel sain ma kohe aru, et tal on tõesti õigus ja ma olen valesti käitunud. Niiet nüüd ma aind jonnin ja ütlen asju mis mulle ei meeldi ja kui neid ei ole, siis mõtlen välja:)
Heaküll , tegelt nii ei ole. Aga ma püüan end parandada. Sellepärast, et see tüdruk mulle päriselt meeldib ka;)

Hetkel olen üksi kodus, saan teile korraliku ülevaate anda:)
Saatsin naise trenni. Hakkas siin maru mugavaks muutuma. Kooli saatsin ka. Las õpib ja saab targemaks. Ega tal ei ole kerge. Kindlasti paljud tüdrukud kadestavad teda, aga ma pean teile ütlema, et ega see ei saa tal kerge olema..Minu vääriline olla on suhteliselt raske:)
Kuid siiamaani on ta sellega ilusasti hakkama saanud.
Kurat, hakkasin mõtlema...Kirjutan siia mingi jutu..aga mis siis saab kui me varsti enam koos ei ole? Siis on seda juttu ju päris nõme lugeda:)
Aga teate, ma riskin sellega....kuigi , ma olen suhteliselt kindel selles suhtes. Esimest korda tundub, et kõik läheb hästi. Ma loodan, kunagi ei tea eksole. Ja see kunagine moto minul. Mis pakkus päris palju nalja kõigile, eesotsas Kötsile ja Ullale:)
Moto siis on: Kes ei riski( suhetes) see ei saa ka haiget... Selline moto minul oli. Selle olen seljataha jätnud, nagu ka palju muud nõmedad asjad:)
Uus leht, uue inimesega. Kindlasti saab tore olema. Uus ja huvitav kogemus.
Ma ei kahetse, olen rahul.
Ja tõesti, õnnelik ka.

Head ööd