Sunday, December 20, 2009

Reedel läksin koju. Kodus olid juba mõned jõulukaardid tulnud. Tädi Evi saadab ikka iga aasta kaardi. Ta ikka soovib rahulikke jõule ja head uut aastat jne...nagu ikka eksole. Aga seekord oli ta soovinud meile ka tegusat uut aastat... Kui ma teisele midagi ikka sooviks, siis ikka seda, et puhka rahulikult järgmine aasta, ära rabele eriti. Tädi Evi soovib, et rabele kõvasti järgmine aasta ja ära puhka. Ma ei taha, et mul järgmine aasta tegus on..Ma tahtsin just puhata ja mängida järgmine aasta rohkem kui see aasta. Aga näed, ei saagi enam, sest tädi Evi soovib, et ma tegutseks kõvasti. Kahju.
Nii et teile, kes kirju saatma hakkate. Mõelge enne mida te soovite oma kirjas üksteisele. Kusjuures, mina arvan, et ma olen teist kõigist kõige rohkem kirju saatnud see aasta:)...Toon teile mõned arvud. Selle aasta jooksul ma saadan iga nädal kümme kirja..vähemalt kümme kirja, mõnikord ka rohkem. Aastas on 52 nädalt, siis ma saadan järelikult mingi 520 kirja aastas...Kurat seda on liiga palju... Hmm...okei, tõmbame seda arvu natukene alla....ma arvan, et tegelikult olen ma mingi 400 kirja saatnud..see peaks enam-vähem tõene olema küll. Päris jõhker ju?
Nii et kas keegi on rohkem kirju saatnud kui mina?

Täna vist tuli selline mõtetu sissekanne....
Aga Kadri helistas, ma pean talle rongi vastu minema...Ja viimasel ajal ei ole mul teemasid millest siia kirjutada....või noh, toimub selliseid asju millest siia ei kirjuta:)
Peaks midagi huvitavat tegema, et teil ka huvitav lugeda oleks...eks paistab, toredat algavat jõulunädalat teile!
Ja ütlen veelkord...väärtustage koosoldud aega!
See on hindamatu. Teisi asju saab raha eest:)
Tsau