Sunday, April 4, 2010

Pärnu naised

Käisin reedel Pärnus. Koos Juha ja Ubinaga. Ees ootasid Lauka ja Sten.
Neil olid seal mingid sõbrannad ka.
Jõudsime siis meie kolmekesi täpselt selleks ajaks sinna, kui oli paras aeg kluppi minna.
Klubiks oli Sugar. Selline alla keskmise väljanägemisega klubi. Kindlasti kõige väiksem klubi kus ma kunagi käinud olen(ja ma pole paljudes klubides käinud). Niisiis. Klubi oli väike, WC-d oli väiksed ja neid oli vist ainul neli ja need olid niiöelda kõigile mõeldud. Läksid vetsu ja naine tuli sulle vastu. See oli täiesti normaalne seal. Põhiliselt rääkisid seal inimesed vene keelt. Mulle vähemalt tundus, et seal olid enamus inimesed venelased, sest kohe uksest sisse minnes, mingi vend juba lõugas, Kolja pljääät!! jne ... No, läksime siis meiegi sisse. Kell oli peaaegu 12. Riided andsime garderoobi ära ja mina käisin kiirelt naiste WC-s ja siis läksime diskosaali. Kõigepealt jõuan leti juurde, esimene baaridaam kes silma jääb on ilgelt ilus. Mõtlesin, et tohoh, see on ikka hullult ilus naine ja üks ilusamaid kindlasti keda ma näinud olen. Võtsime selle kena neiu käest endale joogid. Mina võtsin muidugi vett, kuna olin kaine autojuht(kahjuks). Juha ja Ubin võtsid rummi koolaga. 55 krooni, Ubin nagu ikka, pealinna poiss, oli rõõmus, et sai nii odavalt koksi..Ja no neid läks tal selõhtul päris mitu. Nii, letist eemaldudes, läksime tantsupõrandale lähemale, kus olid sellised kõrged väiksed lauad. Panime oma joogid ära ja hakkasime vaatama. Esimene minut läks mul mõtlemise peale, et kas ma näen ikka õigesti ja ei ole see tegelikult uni!? Kõik, ma rõhutan KÕIK naised kes klubis tolhetkel olid, olid ikka hullult ilusad. Ma tean küll, et te kõik nüüd hakkate siin mõtlema, et Mäki kindlasti nüüd keerab asjal vindi üle ja liialdab. Aga ma ei liialda. Ausõna, kõik naised oli jõhkralt ilusad ja seksikad ja tantsisid hullult hästi. Saate aru, ma seisan ja vaatan lihtsalt. Tuleb esimene neiu minu ette tantsima. No tantsusaal oli lihtsalt nii väike, et mulle tundus, et ta tantsis minu ees, kuigi tegelikult tantsis ta keset saali. Nii , tuleb ja tantsib ja ta keha liigub nii seksikalt ja sujuvalt ja sensuaalselt ja neiu ise on brünett ja ta naeratab ja tema juuksed liiguvad nii mõnusalt ja need juuksed on nii paksud ja lokkis ja jaja.....siis ta liigub minu eest ära. Mõtlen et..kurat küll kus oli ikka ilus naine ja kuidas ta veel liikus. Võtan lonksu külma vett.. Vaatan uuesti ringi, otsin seda ilusat neiut. Ei leia. Siis tuleb üks veel ilusam neiu, jälle minu ette tantsima, ja tema tantsib jälle ilgelt seksikalt ja veel natukene paremini kui see eelmine ilus tüdruk..ja mulle tundub, et ta on veel ilusam kui see eelmine. Neiu ise näeb välja väga stiilne. Valge maika särk, sellised ägedad suured kõrvarõngad, juuksed on patsis kinni. Silmad on ilgelt armsad ja ta suu on ka ilgelt armas ja ta tantsib nii seksikalt.
Ja ma joon jälle lonksu vett..Kuidagi palav hakkab siin klubis.... Joon seda vett ja mõtlen, et mida kuradit see Viisitamm selle Pärnu veega teinud on, et kõik naised on nii kuradi ilusad!
Nii, ühesõnaga, see jant kestis terve öö. Saate aru, kõik need naised oli väga-väga ilusad. Ma tõesti ei liialda. Juha ja Ubin võivad kinnitada. Muidugi, mis selle asja lõpuks normi tõmbas. Selle, et ilusaid ja koledaid naisi enam-vähem võrdselt oli. Need olid muidugi soomlased. Koledad nagu öö. Õnneks oli neid vähe, Kolm. Aga sellest piisas. Krt, ma ei saa aru mis neil peas toimub. Sa lähed klubisse eksole. Iga normaalne tüdruk teeb ennast ilusaks. No heaküll, nendepuhul ilusaks tegemine oleks suur kunst. Ütleme siis nii, et iga naine teeb ennast vähemalt korda. Aga no need soomlased..ma ei tea, nemad vist küll nädal enne peole minekut peeglisse ei olnud vaadanud. Ja no nende kehadest ma ei hakka rääkimagi, igaüks teab milline keskimine soomlane välja näeb. Jube!
Ja siis mingi neegripoiss mängis muusikat ka. Hästi mängis kusjuures. Isegi mina suutsin kaine peaga seda kuulata.
Aga tore oli, nalja sai ja kakelda oleks ka peaaegu saanud. aga läks õnneks seekord. Turvamehed oli proffessionaalid seekord:)

Okei, pikka aega ei olnud kirjutanud. Mis seal ikka...ei olnud lihtsalt midagi kirjutada. Teine kord kui Pärnu lähen, eks siis kirjutan jälle:)